Sisteme de supraveghere

PROCESUL

In cei peste 4 ani de experienta am reusit simplificarea pasilor de implementare a solutiilor de securitate, oferind o eficienta sporita a punerii in practica a proiectelor contractate. Am gandit fluxul de lucru in asa fel incat incinta dumneavoastra sa beneficieze de maximum de siguranta fara a face rabat de la calitate.

Coordonarea perfecta interdepartamentala se traduce printr-o reducere la minimum a timpilor de instalare a solutiei de securitate propusa, activitatea curenta a clientului nefiind perturbata.

Aplicatii Mobil

Disponibila gratuit pe AppStore sau Google Play, aplicatia va permite conectarea la DVR din orice punct al globului.

Lentila Varifocala

Acest tip de lentila va ofera posibilitatea de a seta unghiul de vizualizare, putand selecta fie un cadru mai larg, fie unul strans, care necesita o atentie sporita.

Rezistenta

Folosim doar camere de supraveghere a perimetrelor exterioare care beneficiaza de standardul IP66. Astfel ca indiferent de conditiile meteo solutia furnizata va fi functionala.

Leduri IR

Inregistrarea pe timp de noapte nu este o problema. Senzorii cu infrarosu sunt activati automat in conditii de iluminare scazuta, obtinand astfel imagini de calitate superioara.

Sisteme de Securitate

Sunteti interesat de executia unei instalatii electrice? Doriti un sistem de securitate care sa ofere siguranta afacerii sau caminului dumneavoastra? Echipele noastre de tehnicieni va stau la dispozitie pentru instalari de sisteme de supraveghere video analog si digital.

Supraveghere video

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Instalam sisteme de supraveghere video de exterior, de interior sau mixte, cu vizualizare live sau inregistrari de pe smartphone

Instalare sisteme de securitate

Diversitatea clientilor nostrii, multiple asociatii de proprietari, scoli si gradinite, hoteluri, parcari, magazine comerciale, banci, plantatii diverse, dar si case private, ne face cei mai potriviti pentru proiectul dumneavoastra.

Programati o vizita tehnica Gratuita, pentru a putea personaliza oferta noastra de sistem de supraveghere sau sistem de alarma potrivit pentru dumneavoastra.

Garantia echipamentelor comercializate este de 12 de luni, dar achizitionate impreuna cu instalarea lor aceasta va fi de 24 de luni, atat pentru echipament cat si pentru montaj sisteme de securitate.

Contacteaza-ne!

Esti pregatit sa discutam despre proiectul tau ?

Call Now ButtonSUNA ACUM
WhatsApp chat