Despre Noi

Ne straduim sa ajutam din 2016 toate persoanele care vor sa se simta in siguranta prin intermediul mijloacelor tehnice de securitate. Cautam sa intelegem fiecare client in parte, si sa gasim cea mai convenabila solutie pentru instalarea sistemelor de supraveghere video.

Experienta tehnicienilor nostrii, dobandita in ani de lucru efectiv cu situatii diferite de instalare camere sau alarme, va va ajuta in alegerea echipamentelor sau mijloacelor de protectie.

Serviciile de montaj sisteme de supraveghere video se vor face de echipe pregatite tehnic si logistic pentru orice situatie.

Viziune

Camere de supraveghere a aparut ca raspuns la nevoia celor care vor sa-si asigure bunurile sau persoanele dragi prin tehnologii inovative si accesibile, prin servicii garantate de calitate. Ne asumam o serie de principii si ne stabilim intotdeauna obiective inalte.

Siguranta

Oferim servicii de instalare sisteme de supraveghere, sisteme de alarma, si interfoane, conform unor standarde ridicate de calitate. Tehnicieni pregatiti si cu experienta va stau la dispozitie pentru a va securiza familia sau afacerea.

Garantie

Misiunea noastră este aceea de a oferi servicii complete de calitate excepţională în domeniul sistemelor de securitate şi de a găsi permanent soluţii profesioniste inovative la cerinţele clienţilor noştri, de a oferi siguranta si securitate prin tehnologii de ultima generatie si echipamente performante.

Sisteme de supraveghere

 

Supravegherea video inseamna monitorizarea cu ajutorul camerelor de supraveghere a unei locatii de orice dimensiune, decodarea imaginilor cu ajutorul unui DVR, si stocarea lor pe un HardDisk.

Camerele de supraveghere, datorita evolutiei spectaculoase a tehnologiei, se impart in doua mari categorii: camere de supraveghere analogice si camere de supraveghere digitale (IP).

 

Camere de supraveghere analogice

 

Imaginea redata de aceste camere este una de calitate buna, se masoara in linii Tv, si pot ajunge pana la 1500 LTV. Camerele analogice de ultima generatie folosesc o tehnologie hibrid si o fera o imagine de calitate superioara masurata in Megapixeli, si ajung in acest moment pana la 3Mpx. Acum ne putem baza pe o calitate buna a acestui tip de camera datorita calitatii imaginii, putem descifra o actiune, sau o persoana mult mai usor, detalii surprinse fiind de mare ajutor in orice situatie.

 

Camere de supraveghere cu IP

 

Camerele digitale, sau camerele de supraveghere cu IP, ajuta foarte mult in situatii speciale, de monitorizare trafic, monitorizare spatii mari, mall-uri sau parcari, casierii sau case de amanet, pentru ca detaliile oferite de acestea sunt impresionante. Pot ajunge pana la 25Mpx, si pot surprinde detalii firave de la sute de metri departare.

O alta caracteristica foarte importanta a camerelor de supraveghere este lentila. Aceasta ne ofera unghiul de vizualizare al camerelor si in felul asta putem calcula necesitatea unui anumit numar de camere dintr-un sistem de supraveghere. Aceasta poate fi de la 1.27mm (Fisheye) pana la 120mm montate pe camere PTZ SpeedDome. Lentila Fisheye are un unghi de vizualizare de 360° in timp ce lentila de 120mm va ofera posibilitatea sa vedeti un obiect de 4m latime la distanta de 100m.

Infrarosu

Majoritatea camerelor de supraveghere beneficiaza de leduri pentru vederea pe timp de noapte. Acestea sunt cu lumina in infrarosu, ceea ce inseamna ca nu este perceputa de ochiul uman, dar lumineaza pentru imaginea camerei de supraveghere. Distanta la care o camera poate vedea pe timp de noapte este data de numarul si/sau puterea ledurilor in infrarosu.

 

DVR sau NVR

 

DVR-ul sau NVR-ul sunt doua aparate cu destinatii diferite. DVR-ul (Digital Video Recorder) decodeaza imaginile oferite de camerele de supraveghere analogice, in timp ce NVR-ul (Network Video Recorder) pe cele oferite de camerele de supraveghere cu IP.

DVR-ul se alege in functie de numarul si tipul camerelor de supraveghere.

HardDisk-ul este cel care stocheaza imaginile sistemelor de supraveghere. Capacitatea lui se alege in functie de perioada de stocare si in functie de calitatea imaginii redate de camere.

 

Instalare camere de supraveghere

 

Manopera instalarii sistemelor de supraveghere consta in asezarea pe pozitie si fixarea camerelor, pozitionarea acestora, trasarea cablurilor pentru alimentare si semnal video, si configurarea DVR-ului.

Conectarea la internet a sistemului de supraveghere se va face de tehnicienii nostrii imediat dupa instalare, pentru a putea monitoriza de la distanta locatia dumneavoastra

Esti pregatit sa discutam despre proiectul tau ?

Call Now ButtonSUNA ACUM
WhatsApp chat